Mijn 80's Haul

Mijn 80s Haul – februari 2017

Muziek

Bij Bonte’s kocht ik vorige maand opnieuw enkele leuke cd’s. Voor ik de vraag opnieuw krijg doorgemaild: ja, ik koop nog cd’s. Ik heb graag iets tastbaar in handen en ik speel ze af tijdens het rijden naar werk.

Dire StraitsBrothers In Arms dient om het gaatje in het rek te vullen. Het blijft niettemin een juweeltje. Aangenaam verrast ben ik van Architecture & Morality van Orchestral Manoeuvres In The Dark (OMD voor de vrienden) en The Idiot van Iggy Pop. Ja, ik besef dat ik wat achter kom.

Die verzamelaar van Simple Minds is onevenwichtig en illustreert perfect waarom ze lang geleden irrelevant werden.

De soundtrack van 9 1/2 Weeks (1988) bevat twee (terechte) klassiekers, maar de andere nummers zijn genadeloos verouderd. Bagger! Van de Zuid-Afrikaanse Rina Hugo had ik torenhoge verwachtingen, maar echt fout is het niet. Ze wordt geen Heldin van de Foute Muziek.

haul 80s Dire Straits

haul OMD 80s

haul Iggy Pop Bowie 80s

soundtrack 9 1/2 weeks

simple minds haul

Rina Hugo

One Mug A Day

Ook al puilt de kast uit, een mooie mok mag je niet laten liggen. Vooral niet als ze aan de helft van de prijs worden verkocht.

haul mugs Green Lantern

Mug Optimus Prime

Books, Dude

Na het uit de bibliotheek te hebben ontleend, en er een artikeltje rond te wijden, heb ik em via de webshop van Standaard Boekhandel aangeschaft. 1001 Films Die Je Gezien Moet Hebben! is een handig naslagwerk.

Een Ode Aan De Starman geeft een chronologisch overzicht van de carrière van David Bowie. Aan de hand van interviews en citaten, en beschrijvingen van zijn optredens en muzikaal werk, krijg je een beter beeld van één van de grootste zangers uit de 20e eeuw.

The Avengers – The Ultimate Guide To Earth’s Mightiest Heroes is een leuk hebbeding aan sterk verminderde prijs. Echt diepgaand is het allemaal niet, en de inhoud is moeilijk objectief te noemen, maar binnenin vind je heel wat mooie prenten. Een boek om mee te pronken als er volk over de vloer komt.

1001 Films

David Bowie Ode Aan de Starman

Ultimate Guide Avengers 80sgeek

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.