Mijn 80's Haul

Mijn 80’s Haul – facts 2019 Spring Edition

Welkom bij mijn traditionele Mijn 80’s Haul na een facts beurs. Zin in een artikel waar je pover gefotografeerde foto’s (geen leugen, ik heb er echt met mijn klak naar gesmeten) van aangekochte rommel ziet? Dan ben je op de juiste plaats.

Leesvoer

Bij Chris van Cheap Comics kocht ik een nieuwe voorraad trades. De stash bestaat voornamelijk uit Green Lantern. Malkavian zal het graag horen.

De stand met de artbooks stond er gelukkig ook weer. Star Wars Posters en The Empire Strikes Back Topps zijn een mooie aanvulling aan de verzameling. Het grote voordeel is dat er weinig tekst in staat, en dus perfect op de salontafel kan liggen.

Green Lantern Trades Len Wein Dave Gibbons
Green Lantern DC Rebirth
Green Lantern Reflections Robert Venditti
ROM Spaceknight 4
Gedaan zijn de tijden dat je deze aan een EURO kon kopen.

Kunstzaken

Omdat Jérôme Alquié niet op de beurs was dit jaar, mocht ik mijn droom voor een Goldorak tekening van zijn hand opbergen. Tijdens het wandelen bleef ik hangen bij Hassan Saber. Na het blijven hangen vertrok ik met 2 tekeningen. Old Man Harlock is een originele invalshoek. Totaal geen idee waar en wanneer ik ze aan de muur zal hangen.

Ooit al eens afgevraagd waar de titel Lectrr Graait vandaan komt? Lectrr & Facts – A Visual History is een leuk hebbeding, maar zeer teleurstellend aan de hoge prijs. 20 EUR voor een glossy flyer is gewoon te duur.

Waarom ik deze notebook onder kunst plaats? Omdat het nadat ik het heb volgeschreven perfect aan die beschrijving voldoet. Ik ben old school. Ik schrijf eerst nog alle tekst en ideeën in een boekje neer voor ik achter het keyboard kruip.

Brol

Je kent het credo ondertussen al. Never leave facts without a Funko POP. Or a mug. Of was het don’t spend your money on useless junk?

Charlotte Flair Asuka Funko POP

80sGeek steunt de chocoholic

Karen Reyniers, beter bekend onder haar pseudoniem @justk, gaf me vier dozen Milka Playmobil cadeau. Bij aankoop bij drie van hun producten kreeg je een doosje. Gezien ik enkel chocolade van hoogwaardige kwaliteit nuttig, en Milka bijgevolg links laat liggen, ben ik Karen dus heel dankbaar.

Milka Playmobil boxes

Benieuwd welke rommel ik op de vorige edities heb gekocht?

2018 – Fall Edition

2018 – Spring Edition

2017 – Fall Edition

2017 – Spring Edition

2016

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.