Mijn 80's Haul

Mijn 80’s Haul – Facts 2018 Spring Edition

Het boeit u niet wat een blogger op Facts 2018 Spring Edition koopt? Geen probleem, dan leest u even niet verder. Maar het zijn wel mooie foto’s. Als je van de betere huis, tuin en keuken fotografie houdt tenminste.

#Mugshot

Er zijn nog zekerheden in het leven. Hoewel ik mezelf had voorgenomen om er geen nieuwe meer aan te schaffen, staat er toch een nieuwe mok voor me. Al oogt het mooier in de doos.

Mok Grendizer Goldorak

Lezen is geen schande

Een andere traditie waar ik in volhard is het kopen van een artbook op een beurs. Robocop The Definitive History en Batmobile The Complete History vervoegen vandaag de stapel ongelezen boeken. Voorlopig kijk ik naar de foto’s, maar ooit lees ik ze wel. Hoop ik.

Hawkeye is “Marvel’s Best Comic“. Tenminste, dat staat toch op de cover, en wie ben ik om aan de eerlijke mening van de uitgever te twijfelen. G.I. Joe Future Noir had ik nog niet. De licentie kan bij mij immers weinig verkeerd doen.

facts spring edition 2018

facts spring edition 2018

facts spring edition 2018

fatcs spring edition 2018

facts spring edition 2018

facts spring edition 2018

facts spring edition 2018

Toys

Net als vorig jaar, was er geen tekort aan Funko POP. Ik ben er niet de grootste fan van, maar James Bond uit The Spy Who Loved Me? Roger Moore is nu eenmaal de beste Bond-acteur.

In het quasi onnavolgbare assortiment aan Star Wars merchandise is mijn oog op de miniatuurversies van ruimteschepen gevallen. Ze nemen bijzonder weinig plaats in en zijn meestal goed gedetailleerd. De A-Wing is liefde op het eerste gezicht.

James Bond Funko

Star Wars ruimteschepen facts
Star Wars ruimteschepen facts

Star Wars ruimteschepen facts

Varia

U kent Rocky Balboa en Clubber Lang niet? Leest u dan één even deze eloquent geschreven review er op na. Graag had ik de tekening die Lectrr binnenin de pagina’s plaatste met u willen delen, maar ik wil gevoelige lezers niet schofferen.

De Captain Future aka Capitaine Flam en – totaal foute –  Magnum PI shirts kocht ik bij de stand van Dirtees.

Rocky III

Lectrr boek

Captain Future Flam Club Dorothee

Magnum PI T-shirt

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.