Merch uit en over de jaren 80

#Mugshots Volume 1 – Weetjes Over Mugs

Mugs

Vraag me niet waarom.

Ik houd van mokken. Mugs.

Staat er een film- of geekgerelateerde afbeelding op, dan zijn de kansen groot dat ik het koop. Op een beurs, tijdens de solden, online, in de Kringwinkel of op rommelmarkten, het maakt me allemaal weinig uit. Meestal impulsief, maar steeds vol overgave. Mooie mugs worden mijn mugs. Ondertussen staat de kast er vol mee. Tot grote ergernis van mijn echtgenote.

Om mezelf, en misschien jullie, te entertainen heb ik besloten er foto’s van te nemen. Het niveau krik ik op door het met een interessant weetje te vergezellen.

Natuurlijk hoort er een clickbaity titel bij. Daarom opteer ik voor #mugshots. De surfer die denkt dat hij de betere foto’s van misdadigers te zien krijgt is er aan voor de moeite.

failed mugshotWeetje 1

Ergens ben ik wel kieskeurig in de aankoop. Mugs moeten een loodrechte verticale lijn volgen volgen. Geen elegante buigingen zoals je bijvoorbeeld bij Ikea tassen ziet. Ze lachen je misschien toe tijdens het obligatoir winkelen, maar uiteindelijk blijven ze onhandig. Daar kan amper één vinger in.

Daarom is de grootte van de oor zo belangrijk. Dat dient groot genoeg te zijn om 2 vingers – wijs_en middenvinger – in te laten rusten. Duim kan er bovenop terwijl de twee resterende onderste vingers voor de balans zorgen.

#Mugshots

mug mugshot wonder woman

mug mugshot X-Men Xavier

mug mugshot Playmobil

mug mugshot Lichtenstein

mug mugshot Star Wars Darth Vader

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.