Mijn 80's Haul

Mijn 80’s Haul – Solden Juli 2017

We kunnen het solden of koopjes noemen, maar feit is dat er heel wat is aangekocht. Soms gericht, soms impulsief.

Mokken

Ik kan ze simpelweg niet laten liggen. Moks blijven een vreemde aantrekkingskracht op mij uitoefenen. En als Fnac Brugge ze dan aan lage prijzen in hun Sale-hoekje dumpt, ben ik een vogel voor de kat.

Dat ik de Star Wars exemplaren kocht, ook al vind ik ze niet de mooiste, illustreert mijn dwaling.

Solden Fnac Brugge

Solden Fnac brugge

Star Wars Hotwheels

Die kleine Hotwheels Star Wars Spaceships werden aan een te hoge prijs gelanceerd. Ze zijn mooi en behoorlijk gedetailleerd, en absoluut geen 9 EUR waard. Maar als ze dan aan minder dan de helft komen te staan, wordt het plots veel interessanter.

De Hotwheels C-3PO en R2-D2 zijn wat ze zijn. Ik heb ze met plezier aan mijn jongste zoon gegeven.

Solden Hotwheels

Solden Hotwheels

Solden Hotwheels

Solden Hotwheels

Watch the movie, dummy

In Media Markt kocht ik de BR Steelbook Revenge Of The Sith en – trommelgeroffel – Flodder, het kunstwerk van regisseur Dick Maas. Ik leg de schuld voor deze aankoop volledig bij Dennis Van Beek. Had hij me er niet attent op gemaakt in zijn gastartikel, dan nam het geen plaats in mijn DVD rek in.

Highlander en de verzamelaar van Urbanus haalde ik bij vertrouwde stek Bonte’s.

Solden DVD

Flodder

Boekskes om te lezen

Bij Bonte’s viste ik deze Thundercats comics uit de jaren 80 uit zijn rekken. Ik vertel jullie een geheimpje…die strips zijn leuker dan de tekenfilms. De trades rond Jem & The Holograms en Transformers versus G.I. Joe werden vanuit World’s End Comics meegesleept.

Thundercats Nederlandstalig comics

Jem Holograms GI Joe Transformers

Een streepje muziek

Madonna is meestal hit or miss, en deze Something To Remember behoort tot de laatste categorie. Het bevat veel oude, reeds uitgegeven nummers die pijnlijk duidelijk maken dat ze veel beter zijn dan de nieuwe opnames. Donna Summer daarentegen is altijd hit. De Queen of Disco blijft je aan het dansen zetten.

James Last? Tja, ik ben er mee opgegroeid. Klasseer het maar onder guilty pleasure.

Madonna

Donna Summer

James Last

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.