Merch uit en over de jaren 80

Sneak Peak: The Ultimate Guide To Vintage Transformers

Robots In Disguise

In mijn mancave vind je in de boekenrekken verschillende werken over toys en action figures. Een groot deel zijn van de hand van toy-expert Mark Bellomo. Naslagwerken als The Ultimate Guide To G.I. Joe: 1982 – 1994, The Ultimate Guide To Star Wars Action Figures: 1977 – 1985, Picker’s Pocket Guide – Star Wars Toys: How to Pick Antiques Like a Pro en mijn favoriet en persoonlijke Bijbel Totally Tubelar 80s Toys blader ik regelmatig met plezier in. Je merkt steeds dat Mark schrijft als verzamelaar voor verzamelaars.

Toen ik hem enkele jaren geleden voor Brainfreeze interviewde, viel me op hoe toegankelijk hij is. Hij hielp me ook met de waanzinnige opdracht die de G.I. Joe Special was. Ik ben dan altijd blij als ik zijn nieuw werk mag helpen promoten. Iets wat ik hier dan ook schaamteloos doe.

The Ultimate Guide To Vintage Transformers (Krausebooks)

Wat mogen we, en dan spiek ik naar zijn persbericht, van zijn nieuwe boek verwachten?

  • Individuele biografieën van originele Tech Specs
  • 1000 gedetailleerde foto’s
  • Huidige waardebepalingen voor meer dan 300 Generation I Transformers figuren uit de periode 1984 tot 1990.

Verwacht binnenkort mijn review van deze Guide.

Het is verkrijgbaar via Bol.com en andere online winkels.

Transformers Guide Bellomo

Transformers Guide Bellomo (2) Transformers Guide Bellomo (3) Transformers Guide Bellomo (4) Transformers Guide Bellomo (5) Transformers Guide Bellomo (6)

Wie meer over Mark Bellomo of zijn verzameling wil, raad ik onderstaande documentaire aan.

 

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.