Mijn 80's Haul

Mijn 80’s Haul – Augustus 2019

Ask not what your country can do for you – ask what you can do for your country.

John F. Kennedy

Het liep naar goede gewoonte weer even uit de hand. Al kan ik met de grootste zekerheid schrijven dat sommige nooit zullen worden gelezen, heb ik behoorlijk veel boeken binnengehaald. Lijvige boeken zelfs. Het is een gezondere verslaving dan roken. Maar even duur.

Misschien had ik met het gespendeerde geld een deftige camera kunnen kopen. Wie weet was de fotokwaliteit er dan beter op geworden. Het niveau is zoals gebruikelijk bedroevend. Ik schaam me er eigenlijk voor.

De talrijke cd’s zijn gemakshalve niet in deze haul opgenomen. De kans is groot dat ik daar een nieuwe Daar zit 80’s muziek in rond brouw. Het is een tijdje geleden.

Whatcha Gonna Do

Jim Cornette Presents Behind The Curtain komt via een uiterst succesvolle Kickstarter van IDW. Een fantastisch project waar Jim Cornette legendarische verhalen uit de geschiedenis van persoonlijk worstelen vertelt. De strip is trouwens gehandtekend door de goede man zelf.

Persoonlijk ben ik een grote fan van Kickstarter. Alleen word ik terughoudender om acties uit de Verenigde Staten te steunen. Het is behoorlijk frustrerend als je achteraf de Belgische Douane riant moet sponsoren.

Jim Cornette Presents Behind The Curtain IDW Kickstarter
100 Things WWE Fans should do before they die

Op aanraden van de online nieuwsbrief van Wrestling Observer kocht ik The Storytellers. Het lijvig boek maakt deel uit van The Pro Wrestling Hall Of Fame reeks van Greg Oliver en Steven Johnson. Onder de indruk van de historische en objectieve aanpak van de materie bestelde ik de andere boeken. Ja, er zijn er nog op komst. Absolute aanrader voor wie van wrestling houdt.

Storytellers pro wrestling Hall of fame
Heroes & Icons Pro Wrestling Hall Of fame
The Canadians

Toybooks

Waarom er slechts één, als je er 2 aan dubbele prijs kunt kopen? De Collector Editions van SU Fantasia geven een fotografisch overzicht van alle speelgoed binnen een afgelijnde periode. Verwacht echter geen diepgaande analyse.

80’s mijnheer

Boekhandel De Slegte verlaat je toch niet zonder iets te kopen? Dat is not done. Ik beschouw het als research voor het schrijven van mijn boek.

Art of Books

Als kind had ik kleine schriftjes met gedetailleerde science fiction tekeningen op de cover. Ik vermoed dat mijn vader me er ene had gegeven. Soit, de tekeningen waren niet gelinkt aan bestaande franchises. We spreken jaren later als op zoek ga naar meer informatie over de tekenaars en hun werk. Het heeft een tijdje geduurd, maar uiteindelijk heb ik ze gevonden.

Art of Chris Foss
Art of John Harris

Dank u voor de Bloemen

Als succesvolle blogger en full-time rolmodel krijg ik regelmatig geschenken van bewonderaars. Die zijn me even waardevol als andere verzamelstukken. Het verwarmt mijn hart dat ik deze mensen noodzakelijke vreugde in hun leven kan geven.

Dank u Karen.
Dank u Karen
Dank u Koen
PS 2 Knight Rider
Dank u L.M. uit H

The Spice

Een medeverzamelaar verkocht me een boxed Dune Spice Scout door. Ik zal tot een minderheid behoren, maar de film Dune van David Lynch blijft een geslaagde interpretatie van de originele boeken van Frank Herbert. Het speelgoed herinner ik me nog vaag. Hoe dan ook, deze gaat in de vitrine.

Dune Spicescout Toy LJN

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.