80s,  Mijn 80's Haul

Mijn 80s Haul – Gent Januari 2023

In een aansluitende blogpost vertel ik over mijn uitstap naar Gent. Daarin krijg je een opsomming van de winkels die ik heb aangedaan, en dewelke ik je aanraad. Beschouw dit als een extra feature. Hier toon ik, zonder veel woorden, wat ik heb aangeschaft.

Muchwow

Tron
The Empire Strikes Back

Neen, deze Starlogs zal ik niet lezen. Op school heb ik helaas nooit Japans leren lezen. Het zijn leuke hebbedingetjes en unieke tijdsdocumenten.

In Japan geeft men bij de première van een film een brochure/tijdschrift vol kleurenfoto’s en uitleg over desbetreffende film. De cover met de Japanse titel is wat het voor mij aantrekkelijk maakt.

Muchwow biedt ze aan in een stevig plastic zakje. Gezien hun hoge leeftijd en broze aard is dit geen overbodige luxe. Niet goedkoop, maar te mooi om te laten liggen.

Adhemar

MAD Magazine 1987
Een impulsieve aankoop. Leuk om even te doorbladeren en de art te waarderen.

Fnac

3 titels voor 20.

Maar, 80sGeek, alle titels zijn toch te streamen? Neen, dat is het hem juist. Niet alles staat online.

2001: A Space Odyssey is een dubbeltje op zijn kant. Ofwel verveel ik me stierlijk en zet ik de film uit voor de finale, ofwel heb ik de leeftijd bereikt dat ik begrijp wat regisseur Stanley Kubrick me wil vertellen.

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd. Het verheerlijken van alle glorie van mijn jaren 80 zie ik als een plicht naar de huidige generatie. Doorspekt met invloeden van de subtiele humor van Jeroom, George Carlin en Mad Magazine presenteer ik nonsens en nostalgie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.