Mijn 80's Haul

Mijn 80s Haul – Facts 2019 Fall Edition

Moet ik er veel woorden aan vuil maken? Natuurlijk niet. Facts kwam, zag en plukte mijn portemonnee leeg. Het is hoofdzakelijk mijn fout, want ik stopte het geld er in.

Maar ik heb er wel een mooie haul aan over gehouden. Have a look and see.

Artwork

Twee artists genoten mijn voorkeur. Hassan Saber had een commissie voor me. Ik deel het niet, want hij komt in mijn boek. Terwijl ik daar stond kocht ik zijn WolverInktober 2016 boek. Ik ben een grote fan van zijn stijl.

Mijn absolute favoriet blijft dan wel Jérôme Alquié. Zijn tekenstijl dat terugroept naar de anime van de late jaren 70 (de Club Dorothee jaren) is perfect voor deze fan van Goldorak, Albator en Queen Emeraldas.

Wolverinktober Hassan Saber
Jerome Alquie Albator Goldorak Queen Emeraldas
Jerome Alquie Albator Goldorak Queen Emeraldas
Jerome Alquie Albator Goldorak Queen Emeraldas
Jerome Alquie Albator Goldorak Queen Emeraldas
Jerome Alquie Albator Goldorak Queen Emeraldas
Jerome Alquie Albator Goldorak Queen Emeraldas

T-Shirts, Baby

Als je de verkoopstanden met bakken vol Ali Express shirts buiten beschouwing laat heb je een ruime keuze aan kwalitatieve T-shirts. Free Hugs met Facehugger is natuurlijk niet origineel, maar wat kan mij het wat schelen. Het wordt een hit met kerstdag. Mijn aankoop bij Tee Turtle houd ik nog even voor mezelf.

Free Hugs Alien T-shirt
Cobra Kai Shirt
William Zabka FTW

Movies

De Engelsman met de stand vol art-of-books was opnieuw van de partij. Zijn prijzen zijn de laatste 2 jaar wel gevoelig gestegen. Maar zolang hij onder de Amazon lat zweeft blijf ik er telkens iets kopen.

Bij een posterstand kocht ik na jaren twijfelen de Ghostbusters nep-krant. Mijn jongste zoon gaf ik grote kleurenfoto’s van Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger. Hij is fan van hun films en als verantwoordelijke vader moet ik de passie stimuleren. Mijn grote held en mancrush Master JeVaHo schonk me een stapeltje G.I. Joe Rise of Cobra comics. Ja, ik ben fan van de film. Neen, ik schaam me niet.

Die Hard Art Book
Schwarzenegger Stallone
Ghostbusters Newspaper

Merchandise

Aan een stand kon je Eaglemoss figuren aan 3,00 EUR kopen. Don’t mind if I do. Ze zijn mooier dan Marvel Legends figuren en presenteren mooier in een boekenrek. Ideaal als je weinig plaats hebt.

Eaglemoss
Eaglemoss Dazzler Longshot Spiral
MOJO mag zich melden.

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.