Geeks op Stap

Fotoverslag: FACTS 2019 Fall Edition (in kleur)

Voor een uitgebreid verslag van FACTS 2019 Fall Edition ben je aan het verkeerde adres. Lees één van de vorige verslagen, 2018 of zelfs 2017, opnieuw en pas de datum in je hoofd aan. Het komt immers altijd op hetzelfde neer. Veel volk, veel Funko, veel te duur.

Het is wat het is. De beurs is niet langer voor mij. Geen rancune, geen wrang gevoel meer. Ik heb er vrede mee genomen. Mijn echtgenote en mezelf gaan als gezin omdat het traditie is, en zolang de kinderen willen gaan rukken we uit. Altijd meegenomen is dat ik met vrienden en collega – verzamelaars nog eens praten.

Het is dankzij mijn medegeeks dat ik dit fotoverslag kan brengen. Mijn eeuwige, tenzij ik het volgende week al ben vergeten, aan Karen Reyniers en Dimitri Roels voor het uitlenen van jullie foto’s. De unieke 80sGeek Mug hebben jullie meer dan verdiend.

Het zal onmiddellijk opvallen dat de foto’s van ongeziene kwaliteit zijn.

FACTS 2018 Fall Edition

En dan kom je dit tegen….

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.