Mijn 80's Haul

Mijn Londen Haul – juli 2018

Ik kan je de gouden raad geven om met een beperkt budget naar de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk te vertrekken. Ik kan je aanraden om heel bewust volgens een lijstje te werken. Maar ik kan je ook met zekerheid vertellen dat het allemaal geen nut heeft. Je ziet zoveel speciale winkels met al even speciale merchandise dat zelfs een sterk karakter er niet tegen de glitter en glimmer van Londen is opgewassen.

In voor bereiding van het grote en grootse Geeks in London verslag wil ik enkele van mijn aankopen delen.

London Haul

Een LEGO Royal Guard en man met bolhoed, en een Playmobil Royal Guard en Bobby zijn – om maar met een nutteloze term te goochelen – essentiële aankopen als je in Londen bent. Ik ben ook niet van plan ze uit verpakking te halen.

LEGO London

Playmobil London

Toys

Ik koop quasi geen 6″ figuren meer, maar voor een exemplaar van WWE worstelaar Charlotte Flair maak ik zonder meer een uitzondering. Met respect voor de huidige lichting van het Japanse Stardom, beschouw ik haar de beste vrouwelijke worstelaar van deze generatie.

Hotwheels Star Wars zijn gewoon fun. Jammer echter dat ik zoveelste Falcon en X-Wing moet bijnemen om twee ontbrekende Tie Fighters in de verzameling op te nemen.

Charlotte Flair WWE Mattel Elite

Hotwheels Star Wars

Boekskes

De Batman Character Encyclopedia kocht ik voor mijn jongste. Als vader moet ik zijn Batman fase aanmoedigen. In HMV vond ik het Oasis en Carrie Fisher boek samen voor £5. Dat is geen geld…volgens mij.

Arkham Asylum ontbrak nog in het rek, en geekparadijs Forbidden Planet gaf me de kans deze leegte te vullen. In het London Film Museum kocht ik de bijhorende Bond In Motion gids. In een volgende blogpost vertel ik alles over mijn bezoek aan het museum.

Batman Visual Character Encyclopedia

Oasis What's The Story

Batman Arkham Asylum trade

Bond In Motion Souvenir Guide

Muziek

Checklist in de hand stapte ik HMV binnen. Een klein halfuurtje later had ik twee zakken vol. Dat zegt genoeg. Ik kon je hier de aankopen oplijsten, maar dat leek me te veel werk.

CD overload London Haul

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.