I know what you’re thinking.

De iconische openingszin van Magnum P.I. is hier toch wel toepasselijk. Net zoals de snor en Tom Selleck, zijn de nonnen en 80sGeek onafscheidelijk. In het echt verbonden, de één niet zonder de ander, … Enfin, u begrijpt wat ik bedoel.

Opnieuw heb ik een kortverhaal gemaakt waar onze biddende begijntjes de hoofdrol spelen. GeΓ―nspireerd door de 80ies filmklassieker Raiders Of the Lost Ark (1981) en met een geplukte piramide dat ik op een beurs op de kop tikte liet ik mijn fantasie de vrije loop. Alles vertrok vanuit de hamvraag Dulden nonnen Egyptische goden?

Ik noem deze parel dan ook trommelgeroffel

Cleansing of The Pyramid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.