Wat doet 80sGeek op Comic Con Gent?

Om redenen waar ik in een volgende blog verder over uitweid, doe ik zo’n 3/4 van mijn verzameling van de hand. Dat klinkt veel, en dat is het ook. Helaas merk je in mijn cave amper dat er iets weg is.

Wat breng ik mee?

 • 30 shortboxen vol comics. Daar zit heel wat lekkers tussen. Geen nieuwe brol.ย Deadpool, X-Force, The Uncanny X-Men, Cable & Deadpool, Exiles, Amazing Spider-Man, Daredevil, The Avengers, Batman, Fantastic Four, … Na 35 jaar verzamelen is die verzameling behoorlijk uitgebreid. Omdat ik steeds goed voor de comics heb gezorgd, zijn ze in zeer goede staat. Wie er op uit is om aan cherry pickingย (het mooiste er uit vissen) te doen moet ik teleurstellen. Complete runs, zoals NYX en Blink worden enkel als set verkocht.
 • 4 dozen vol trade paperbacks.
 • 80’s bordspelen.
 • Vintage toys: Masters Of The Universe, M.A.S.K., My Little Pony, Rambo & The Forces Of Freedom, Thundercats, …
 • Marvel merchandise

Alles is ondertussen ingepakt en in dozen gestopt, en het blijft verbazen hoe gemakkelijk ik het van de hand kan doen.

Op de tweede Instagram-account van 80sGeek geef ik regelmatig een update.

Waarom Comic Con Gent 2018?

Waarom nietย facts?

Als je in je blogposts kritisch bent voor de steriele beurs dat facts is geworden, dan hoor je daar als verzamelaar ook niet te staan. Bovendien is hun standgeld astronomisch hoog, wat je dwingt om zelf duur te verkopen. Belangrijk is daarom de laagdrempeligheid van Comic Con Gent. Zo kan ik mede-verzamelaars op een correcte manier helpen.

Ik steun oprecht de beurzen dat Quinte Ridz organiseert. Het voelt goed dat een organisator geeks als gasten ziet in plaats van mak koopvee. Al hoop ik mijn mening niet te moeten herzien als ik teveel Funko POP zie liggen.

Nog belangrijker, Gent is voor mij dichter dan Antwerpen of Brussel. Logistiek is op een beurs staan een helse karwei. Nu, ik sta daar trouwens niet alleen.

Fotoverslag Starcom/Comic Con Gent 2016

Wanneer gaat het door?

Comic Con Gent 2018 gaat door op 30 juni en 1 juli 2018 in het ICC International Convention Center in het Citadelpark. Ook bekend als de plaats waar de leukste edities van F.A.C.T.S. doorgingen.

Waar vind ik meer informatie?

Op de homepage van Comic Con Gent vind je een antwoord op alle vragen.

homepage nl

9 gedachten over “80sGeek op Comic Con Gent 2018

 1. Dat is een hoop dat je van je verzameling wegdoet. Hopelijk omdat je het zelf ook daadwerkelijk kwijt wilt en niet voor andere redenen. Hoop dat je het goed kan verkopen!

   1. Ja, dat gevoel ken ik inderdaad. Soms moet je dingen loslaten en weer ruimte (geestelijk of fysiek) creeeren voor andere dingen. Ik reageer niet altijd, maar probeer toch zo veel mogelijk nog steeds te lezen.

     1. Er zijn nog filmbloggers genoeg te vinden, bv. via Filmblogs.nl. Ik hou die gewoon draaiend (alhoewel ik de laatste maanden de foto’s niet meer echt update en berichten die er niet tussenhoren niet meer weghaal)

    1. Yep, absoluut.
     Marantz met Bowens Wilkins luidsprekers. Eenmaal de klank gehoord was ik verkocht.
     Het blijft splashen, maar *fingerscrossed zal dit de laatste installatie zijn dat ik ooit koop.

Gooi het in de groep

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.