Mijn 80's Haul

Mijn 80’s Haul – Augustus 2017

Augustus blijkt iets rustiger te worden dan juli. Alleen moet je dan je vaste trekpleisters vermijden. 

Daar zit muziek in

Zucht, Tweedehandsboetiek Bonte blijft een onmiskenbare aantrekkingskracht op me uitoefenen. In mijn hoofd speelt voortdurend de angst dat ik iets uniek zou missen als ik niet binnen stap.

[perfectpullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Wie dan echt prachtige nummers in ontbeende en verkrachte staat wil horen kan ik A Tribute to U2 & Oasis aanraden.[/perfectpullquote]

Superblij ben ik met Gary Moore’s Still Got The Blues. Die had ik in mijn tienerjaren op cassette en behoorde tot mijn favorieten. Ik besef wel dat het online makkelijk te beluisteren valt, maar ik heb graag iets tastbaar in handen. Noem me dan maar ouderwets. Kate Bush en Duran Duran blijven goed. Jive Bunny And The Mastermixers zal niet bij iedereen in de smaak vallen. Het is wat het is. Dansbaar.

Wie dan echt prachtige nummers in ontbeende en verkrachte staat wil horen kan ik A Tribute to U2 & Oasis aanraden. Ik had voordien nog nooit van de Unistack Band gehoord, en daar was overduidelijk een gegronde reden voor.

Bij Fnac kocht ik het fantastische Black & Whte Night. Deze live registratie van het unieke concert van Roy Orbison is legendarisch. In het eclectische gezelschap van Bruce Springsteen, Elvis Costello, Jennifer Warnes, Tom Waits, k.d. Lang, Bonnie Riatt en andere topmuzikanten brengt de immer met donkere zonnebril zijnde zanger zijn grootste klassiekers.

In de winkel kocht ik ook 1001 Albums Die Je Gehoord Moet Hebben. Net als de tegenhanger over films zit het propvol handige informatie.

haul augustus

haul augustus

haul augustus

haul augustus

haul augustus

haul augustus

haul augustus

Nog boeken?

Absoluut. Een fotoboek over Michael Jackson kocht ik voor mijn jongste zoon. Het doet me er ook even aan herinneren hoe dominant de artiest in de jaren 80 was.

Voor een luttele 5 EUR nam ik een gok op In de Ban Van De Bal 2 van Dave Peeters. Na het zo goed als in 2 dagen te hebben gelezen bestaat er maar één verdict. Kopen die handel!! Onderhoudend en bij momenten hilarisch kan ik het iedereen aanraden. Nostalgische voetbalfans kunnen de bijhorende Panini prentjes in het boek kleven.

Michael Jackson
In de ban van de bal

Soms maak je van je hart een steen

Ik pleit schuldig. Ik heb bewust LEGO voor mezelf aangeschaft. Maar ik pleit tevens verzachtende omstandigheden. Ze zijn op 80’s personages gebaseerd en kostten een fractie van de originele verkoopprijs.

LEGO Dimensions

LEGO Dimensions

LEGO Dimensions

LEGO Dimensions

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

10 reacties

      • Nostra

        Heb nog zitten kijken en voor de Xbox 360 was de starter pack slecht 39 euro. Heb ‘m maar besteld. De andere Lego games speel ik regelmatig met m’n dochter en het feit dat je hier ook nog eens bouwt terwijl je aan het spelen bent leek me wel leuk. Moet wel zeggen dat die uitbreidingen niet goedkoop zijn. Las wel dat je die voetjes (waar de rfid chips inzitten) gewoon los te kopen zijn bij bepaalde sites…dan kan je toch goedkoop met bepaalde karakters spelen, ook al heb je de figuurtjes niet.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.