Mijn 80's Haul

Mijn 80’s Haul – April 2017

The Dark Crystal

Een welgemeende dank u aan de heer Bonte. Tijdens ons gesprek haalde hij het uit één van zijn vele rekken. Blindelings. Alsof hij op dat moment precies wist wat hij me kon tonen (en verkopen).

De Wereld Van Het Donkere Kristal van Brian Froud is zonder meer een bijzonder boek, boordevol prachtige tekeningen en schetsen. Ik kreeg onmiddellijk zin om de film te herbekijken. Iets wat ik van plan ben…eens ik de DVD terugvind.

The Dark Crystal

The Dark Crystal

The Dark Crystal

Never Say Never Again

Never Say Never Again is de vergeten, en niet officiële, James Bond film. Een zachte remake van Thunderball (1965) staat het beter bekend als de laatste keer dat Sean Connery het personage gestalte geeft. In wat een leuke quizvraag lijkt herken je een jonge, en bijzonder knappe, Kim Basinger als Bond Girl Domino Petachi (heb ik opgezocht, red.). Het lijkt een eeuwigheid dat ik de film in de bioscoop heb gezien, dus ben ik zeer benieuwd als hij zo goed blijft als ik het me herinner.

The Thing (1982) van de hand van John Carpenter mag je één van de grootste klassiekers in het horrorgenre noemen. De show wordt evengoed gestolen door het team dat voor de practical effects verantwoordelijk is.

Never Say Never Again Connery

Carpenter The Thing

Alien Day 26.04.2017

Technisch gezien heb ik deze items gratis gekregen. Lees er mijn verslag maar op na.

Alien Day

Er zit muziek in Nederland

De eerste 4 CD’s kocht ik op reis in Horst, Nederland, aan een zacht prijsje. Naast de muzikale verrijking leren ze me ook enkele belangrijke lessen.

Johnny Cash blijft een meester, en die gedetineerden in Folsom kregen het concert van hun leven. Grace Jones was ofwel kierewiet, ofwel geniaal. Beady Eye bewees dat Liam Gallagher zijn stem kwijt is en dat Noel Gallagher de kracht achter Oasis was.

Eindelijk kon ik ook goedkoop – in de koopjesbak van Game Mania – Blackstar, David Bowie’s laatste werk, aanschaffen. Ja, het is zo goed als wordt beweerd. Madonna’s You Can Dance mag dan een folieke zijn, het valt beter mee dan verwacht.

Johnny Cash At Folsom Prison

Grace Jones

Beady Eye

Beady Eye

Blackstar Bowie

Blackstar Bowie

Madonna You Can dance

Are You Ready?

Mijn PS3 spelen koop ik enkel nog 2ehands. Hoewel John Cena op de voorkant staat afgebeeld, nam ik em mee. Wat WWF/WWE spelen op Playstation betreft blijf ik een completist.

WWE 2K15 John Cena Sting

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.