Het leven zoals het is

Vragen aan 80sGeek – Ronde 3

Telkens als je hoopt dat je een voltijds rolmodel de betere fans aan zich kan binden, krijg je vragen toegestuurd van twijfelachtige sujetten waardoor duidelijk wordt dat dit een ijdele droom blijkt. Uit mijn digitale brievenbus haal ik twee bijdragen van lezers die voorgaande stelling perfect illustreren.

Hoe komt het dat je artikels geen blijvende impact hebben? Ze zijn vergankelijk en blijven me nooit bij. – LM uit H

Beste LM,

Er groeit stelselmatig een zekere affiniteit voor je unieke en stompzinnige vragen. Maar ondanks het nutteloos karakter wil ik ze toch beantwoorden. Uiteraard hebben mijn artikels geen blijvende impact. Als eloquent virtuoos probeer ik mijn schrijfsels steeds een menselijk karakter te geven met eenvoudige lingo. 80sGeek is niet de kwaliteitskrant De Standaard. Neen, je hoeft me nu niet te vragen wat een krant is. Belangrijk is dat een stukje blogpost je even doet ontsnappen aan de sleur die je leven ongetwijfeld is.

Facepalm

Omdat ik het mij niet lukt om er mooi behaard uit te zien, kijk ik jaloers naar je elegant getrimde baard. Hoe houd je het zo netjes? – JvH uit D

Beste JvH,

Dank je voor het terechte compliment. Er mooi uitzien is natuurlijk niet iedereen gegeven. Eerlijkheidshalve heb ik er amper werk aan. De natuur heeft me met een genietbaar uiterlijk gezegend. Wat niet betekent dat ik jou niet wil helpen.

Daarom heb ik je beeltenis via de kanalen van Social Media opgezocht. Dat maakt het makkelijker om je baard aan een strenge, maar rechtvaardige controle te onderwerpen. Me baserend op het aanwezige fotomateriaal, en mag ik je een goede filter aanbevelen, kan ik je enkel aanraden je -laten we het geen baard noemen – aangroeisel permanent te verwijderen. Roundup, of een ander sterke onkruidverdelger, lijkt me het enige geschikte middel.

pink beard hipster Pride

Nog vragen?

Nood aan een luisterend oor, een helpende hand en deskundige begeleiding? Je kunt je vragen zoals steeds sturen naar het bekende info@80sgeek.be.

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.