Televisie

V: The Final Battle – Amper tekst maar veel foto’s

Naar aanleiding van mijn eigen blogpost rond de merchandise van de televisieserie V (lees het hier, red.) en de aansluitende hype, besluit ik een tweede keer langs de literaire kassa te passeren. De originele reeksen V: The Original Series (1983) en V: The Final Battle (1984) kunnen nooit genoeg onder de aandacht worden gebracht.

Na deze summiere tekst volgen veel foto’s en artwork. Soms is het officieel, waarbij ik rechthebbenden NBC TV Network vermeld. Soms is het via andere kanalen, en dan plaats ik netjes de naam van de creatievelingen onder de foto.

V is the Magic Number

Friendship is universal

Stay by me, Diana

I’m so young and you’re so old
This, my darling, I’ve been told
I don’t care just what they say
‘Cause forever I will pray
You and I will be as free
As the birds up in the trees
Oh, please stay by me, Diana

(Diana, Paul Anka, tekst Joe Sherman, Paul Anka)

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.