Geeks op Stap

Op bezoek in de LEGO Store Wijnegem (Wijnegem Shopping Center)

Persoonlijk ben ik niet de grootste LEGO fan. Speelgoed dat je zelf in elkaar moet stoppen? Mijn oudste zoon is echter door het bouwen gepassioneerd dus ga ik er wel in mee.

Maar ik ben er ook eerlijk in, het blijft kwalitatief speelgoed. Alleen kan het, als je de franchises volgt, een beetje duur uitvallen. Ook in de officiële winkel.

LEGO store wijnegem Shopping Center WijnegemLEGO Store Wijnegem

Recent is mijn bezoek aan de LEGO Store in Wijnegem Shopping Center niet. Eigenlijk dateert het van halverwege juli 2017. Neen, ik bloos niet door het hier te schrijven. Het ontbrak me gewoon aan tijd en animo om het artikel in te blikken. De tijd vliegt voorbij.

De winkel is niet zo heel groot, maar best gezellig om in te kuieren. Bij het binnenkomen word je door een overenthousiaste medewerker begroet. Die werkt hier duidelijk zeer graag, denk ik bij mezelf. Maar het charmeert wel.

Alle bouwdozen staan netjes volgens thema gerangschikt, en tussenin tonen de vitrines enkele blikvangers. Voor de kinderen is er een speelhoekje waar ze ongestoord wat kunnen bouwen. Niet dat mijn kinderen daar plaats nemen en zich vrolijk creatief bezighouden. Neen, die nemen alle sets in zich op waar ze me op gepaste tijdstip aan zullen herinneren.

LEGO store Wijnegem shopping

Fascinerend is het toestel waar je de Star Wars dozen kunt scannen waarna je de opgebouwde sets driedimensionaal op een groot scherm kunt zien. Dat blijkt best een verslavende activiteit. We blijven er hangen en scannen alles wat in onze onmiddellijke radius ligt.

Niet met lege handen buiten

Ooit al eens geprobeerd om dit soort winkels met lege handen te verlaten? Enkele Nexo Knights ridder-sets lagen op een strategische plaats aan sterk verminderd tarief. Tja, wat doe je dan?

Exclusive LEGO set LEGO Store

Geinig zijn wel de figuren dat je zelf mag samenstellen vooraleer ze in een passende blister worden gestopt. Die originele toets kan ik best smaken.

Aan de kassa weet de lieve verkoper me ook nog een LEGO VIP kaart aan te smeren. Boordevol voordelen. Ik ga ervan uit dat ik bij een toekomstig bezoek met champagne en hapjes word verwelkomd.

De LEGO Store Wijnegem vind je in de Wijnegem Shopping Center op de Turnhoutsebaan 5/526 te 2110 Wijnegem.

LEGO Store Wijnegem Ghostbusters Pirates Yellow Submarine

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.