Mijn 80's Haul

Mijn 80s Haul – Kerst 2018 part 1 Superhelden

Nadat de drukte van de feestdagen achter ons ligt kunnen we even samen kijken wat we allemaal hebben gekregen of gekocht. Ik gebruik hier de term “wij”, maar uiteindelijk krijg je mijn haul te zien. Starten doe ik met aanwinsten uit de comicwereld.
Veel tekst ga ik er verder niet aan wijden, want in alle eerlijkheid weet ik niet meer waar ik het merendeel heb gehaald. Wat ik je wel kan zeggen, is dat mijn voornemen om de leesstapel te verminderen (lees het in een vorige post) geen enkel nut had. Meer nog, ik merkte tijdens het fotograferen (een andere term voor onderbelicht en wazig met een smartphone prutsen) op dat ofwel de prijssticker er nog aanhangt, ofwel het item nog in plastic zat.

Superhelden

Transformers verhalen zijn voor mij hit-or-miss. Meestal kan ik ze niet smaken, maar een ezel mag zich regelmatig aan dezelfde steen stoten. Het blijft een ezel.

Ik werd een Green Lantern fan dankzij Geoff Johns. De eerste twee volumes behoorden tot het beste superheldenwerk. Vingers gekruist dat de derde even goed blijkt. En dat het in 2019 uit zijn plastic jasje wordt gehaald.

Meer Green Lantern. Ik vermoed dat ik ze dubbel heb gekocht. De goedkope prijs heeft me verblind.

Toen Chris Claremont zijn grote comeback maakte en terug X-Men ging schrijven waren de verwachtingen hoog. Revolution betekende geen terugkeer naar de gloriejaren, maar persoonlijk vond ik de verhalen niet slecht.

Haul kerst 2019

Escape From New York comics. Het proberen waard.

Haul kerst 2019 Public Enemy

Public Enemy in stripvorm. Vluchtig doorgebladerd, en voorlopig geen idee waar het over gaat. Boooiiiing.

Haul kerst 2019 Call Of Duty

Er zijn zekerheden in het leven. Larry Hama die militaire strips schrijft is er één van.

Haul kerst 2019 Speed Racer

Ik blijk een van de weinigen te zijn die van de Speed Racer film heeft genoten. De moderne kleurrijke aanpak op oude manga licenties levert soms best goede resultaten op. Voltron en Battle Of the Planets waren best genietelijk.

Haul kerst 2019

Het is zo erg dat ik van onderstaande exemplaren van The Deadly Hands of Kung Fu al niet meer weet hoe lang ik ze in mijn bezit heb. Voor hetzelfde geld liggen die al een jaar in de leesstapel.

Haul kerst 2019
Haul kerst 2019

Beste leesbundeling is deze Gotham Central. Zoals gebruikelijk kom ik met deze titel achterna hinken, want het niet recent te noemen. Hoe dan ook, de verhalen van het korps van Gotham Central zijn meeslepend en spannend. 900+ pagina’s maar het verveelt geen seconde.

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.