ERTL Cannonball Run die cast cars
Merch uit en over de jaren 80,  Mijn 80's Haul

ERTL: The Cannonball Run – Autootjes van auto’s

Het zijn de kleine dingen, in dit geval miniatuurauto’s, die een mens gelukkig maken. Dat deze kleine voertuigen dan nog eens gebaseerd zijn op de echte uit The Cannonball Run (1981, Hal Needham) één van mijn favoriete films uit de jaren 80, maakt deze aankoop één van mijn favoriete dit jaar.

ERTL is in mijn kindertijd het bedrijf dat de voertuigen van populaire films en series produceert. Wie kleinere modellen wil van de voertuigen uit populaire televisieseries A-Team, Knight Rider en Airwolf was op ERTL aangewezen. Zijn grote concurrent Corgi concentreerde zich voornamelijk op James Bond, DC Comics en andere licenties zoals Buck Rogers in the 25th Century. Niet dat ik een groot historisch overzicht wil neerpennen. Google en Pinterest zijn uw vriend. Hier wil ik gewoon even stoefen met een recente aankoop online.

Uit angst voor reëel en uitermate gewelddadige represailles wil ik vermelden dat het medeverzamelaar Master Jevaho is die me attent maakt op de online beschikbaarheid van dit lot.

ERTL The Cannonball Run Die Cast Metal replica 1/64
ERTL The Cannonball Run Die Cast Metal replica 1/64
ERTL The Cannonball Run Die Cast Metal replica 1/64
ERTL The Cannonball Run Die Cast Metal replica 1/64
ERTL The Cannonball Run Die Cast Metal replica 1/64

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.