Het leven zoals het is

Dreamlandxfacts – LEGO watcher Peter De Smet reageert

Context: Mijn artikel rond de aanwezigheid van Dreamland op facts (je leest het hier nog eens, red.) raakte bij vele lezers een gevoelige snaar. De meningen zijn verdeeld. Behalve bij Peter De Smet, die snel reageerde. Of hij zijn mening mocht verduidelijken en mij van antwoord dienen. Natuurlijk.

Context: Peter en mezelf hebben geen bloedvete. Integendeel. Maar, vrienden horen nu eenmaal eerlijk tegen elkaar te zijn.

Gevolg: De trans-Atlantische LEGO watcher krijgt de kans om te reageren.

Dreamland op facts

“Axel, jouw artikel helpt me net mijn brand verder te ontplooien.

Waarom ben ik blij dat Dreamland op facts staat? Omdat ik de droom van Amerikaanse toestanden dat grote winkels daar hun eigen producten krijgen. Ik neem als voorbeeld de ComicCon Exclusive Boba Fett. Dreamland en facts kunnen dat.

Bart Smit heeft zijn deuren gesloten omdat ze volgens mij de geek community negeren én omdat ze te duur waren. Ook ik denk met mijn portemonnee, maar ik weiger mijn geld te geven aan online reuzen zoals een Amazon of Ali-Express.

Om op de portemonnee terug te komen, Dreamland heeft – net als FUN – een laagsteprijsgarantie. Op facts trouwens ook. Kan je hen tonen dat een product goedkoper is – zelfs online – dan passen ze hun prijs aan.

Axel, ik blijf trouwens kritisch schrijven. Lees er deze artikels maar op na.”

Waarom Alibabab slecht is voor onze jobs jobs jobs

Laat de “The Joy of Rommel” het nieuwe motto worden

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.