Win?

Geen paniek, de onafhankelijkheid van uw favoriete blog onder de naam 80sGeek staat niet op het spel.

Maar een persoonlijk project van een uitermate sympathieke streekgenoot waarin de jaren 80 bejubeld worden verdient alle promotie.

Dankzij Koen de Brabander van Amicom vzw kan ik één gratis exemplaar van zijn boek 8-bit Kids – Growing Up With The Commodore 64 weggeven. Hij gooit er zelfs nog een extra balpen, wat stickers, een poster, een postkaart en een bladwijzer bij.

Zomaar, gratis en voor niets?

Neen, natuurlijk niet.

Hoe kun je dit pakket winnen?

Je begeeft je zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde religieuze gebouw. Kerk, Moskee of ondergrondse kerker, het maakt niet uit. Daar bid je voor de overwinning.

OF

Je vermeldt onderaan je favoriete 8-bit game en waar je het de eerste keer hebt gespeeld.

Zo eenvoudig dat zelfs een Trekkie het kan.

Belangrijk

Deze wedstrijd is afgelopen.

De winnaar is Marco.

Random Name Picker

Random Name Picker

 

Win 8-bit Kids - Growing Up With The Commodore 64

15 gedachten over “Win 8-bit Kids – Growing Up With The Commodore 64

  1. Favoriet is voor mij super Mario bros 3, 1 en 2 waren natuurlijk ook toppers maar 3 is voor mij het beste en mooiste 8bit spel ooit! Ik denk dat ik het voor het eerst thuis heb gespeeld denk….

  2. HighNoon is mijn favoriete 8-bit game, thuis voor het eerst gespeeld in 1984. Het originele cassettebandje is nog steeds in mijn bezit! 🙂

  3. Mijn all-time favorite 8-bit game is Space Taxi. Voor het eerst gespeeld halverwege de jaren tachtig bij m’n oom en tante, op hun Commodore-64. Echt een geweldige game! Toen ik, na lang sparen, eindelijk zelf een C64 in mijn kamertje had staan, kon ik het niet spelen want je had er per se een floppy-diskdrive voor nodig, en die was bijna net zo duur als de computer zelf…  😀

Gooi het in de groep

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.