Voor U Getest

Voor U Getest: Ultimate Spider-Man Gummy Rings

Het aanbod geekgerelateerde voedingsproducten dat we in de winkelrekken terugvinden, boeit me mateloos. Net als jullie ben ik benieuwd of het product lekker, gezond en kwalitatief is. Meestal is dat niet het geval, maar het kan nooit geen kwaad ze te testen.

Een nieuw bezoek aan de Action, een nieuwe aankoop van pure sugar goodnessUltimate Spider-Man Gummy Rings. Ik ben gek op dit soort snoep. Beertjes, wine gums, cola’s, noem maar op. Biedt ze me op eigen risico aan, ik zeg niet neen.

80sGeek Ultimate Spider-Man Gummy Rings 3-minUiterlijk

Laat me starten met de blauw-rode zak waar al dat lekkers in verborgen zit. Your friendly neighbourhood Spider-Man staat in actieve pose klaar zijn web af te schieten. Schitterend, een logisch verband met de inhoud. Wat het voor MIPB (Mint In Plastic Bag) verzamelaars natuurlijk een hot item maakt.

Daar eindigt de pret. Binnenin deze zak bevinden zich 10 kleinere plastic verpakkingen. Het is een tendens dat je bij meer snoepgoedverpakkingen ziet.  Je hoeft geen wollen sokken te dragen om het jammer te vinden.

De gummy ringen ogen mooi. Boven de ring, dat omwille van de elasticiteit op elke vinger past, vind je de gelijkenis van onze favoriete webschieter.

80sGeek Ultimate Spider-Man Gummy Rings loose-min

Voedingswaarde

Wil je gezond leven, eet dan een stuk fruit. Drink geen koffie, doe regelmatig aan lichaamsbeweging en eet geen snoep.

Mocht het een troost zijn, de gummy ringen bevatten noch zout, noch vetten en klokken af op amper 33kcal per snoepje. Ze kunnen dus deel van een gezond en evenwichtig dieet uitmaken. Zolang je er maar eentje eet natuurlijk.

Verder bevattten deze gummy rings de gebruikelijke ingrediënten zoals glucosestroop, water, suiker en het vreemd klinkende rundergelatine. Verder hebben alchimisten er wat E’tjes met cijferwaarde aan toegevoegd. Niets om je zorgen over te maken…hoop ik.

Smaak

Het valt best mee. Uiteraard zijn Haribo en Bassett’s stukken beter, maar echt slecht is het niet. Mijn enige minieme kritiek zal de smaak zijn. Als de tekst op de zak me 10 gummy rings met ofwel aarbeien-, appel- of sinaasappelsmaak belooft, dan wil ik die smaken ook enigszins proeven. Gelukkig bieden de verschillende kleuren soelaas.

Verdict

Deze Ultimate Spider-Man Gummy Rings zal nooit Snoepgoed van het Jaar winnen, maar een aanslag op onze smaakpapillen is het niet.

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.