Haul Kerstdag 2020
Mijn 80's Haul

Mijn Kerstmis Haul – Jingle Bells 2020

Eerlijk? Er is de voorbije maand veel geeky merchandise, literatuur en 80’s muziek geleverd. Niet dat het grenst aan het decadente, maar het zou van hoogmoed getuigen als ik hier alles zou posten. Misschien moet ik in de toekomst eerst controleren als ik plaats heb om de items te stockeren.

Om het ietwat thematisch te houden, beperk ik me tot de geschenken onder de kerstboom. Wil je meer weten over het ander gerief, dan verwijs ik je graag door naar mijn Instagram account.

#Prouddaddy

Starten doe ik met 2 geschenkjes die ik van mijn zoon kreeg. De eerste is een Billy Ray Valentine Funko POP, gebasseerd op het personage van Eddy Murphy uit de film Trading Places (1983, John Landis).

Het tweede geschenk is wat persoonlijker, en daarom ook veel toffer. Hij maakte voor mij een collage van de Tardis vliegend in de Time Vortex. Kort voordien had ik hen met Doctor Who laten kennis maken. Het blijkt aan te slaan. Neen, ik heb ze niet gedwongen.

Haul Kerstdag 2020
“Feeling Good, Lewis”
Haul Kerstdag 2020 Doctor Who Time Vortex Tardis
Tuu duu duu

De vernieuwde klassieker

In 1998 was maar één Playstation spel belangrijk. Final Fantasy VII maakte een diepe indruk op me. Daarom keek ik uit naar de remake, en na 10 uur spelen kan ik besluiten dat het absoluut niet teleur stelt. Geen idee als ik er opnieuw een half jaar mee bezig ben, maar zeker is dat ik er mijn tijd voor neem om het volledig uit te spelen.

Haul Kerstdag 2020 Final Fantasy VII remake

Chicks Love The Car

Het begint met één model. Het eindigt daar niet mee. Op kerstavond kijk ik 2 nieuwe Jada Batmobiles in de ogen. Netjes in het 1:24 formaat omdat die perfect in een kast etaleren. Een minpunt is dat de wielen van de “Keaton”, de Batmobile uit Batman (1990, Tim Burton), niet bewegen. Niet dat ik er in de woonkamer mee speel, maar een auto hoort te rijden.

Haul Kerstdag 2020 Batmobile Justice League
Haul Kerstdag 2020
JADA Batmobile Batman Keaton

The Genius of the Sky

Toen ik het prototype van de WWE Elite Io Shirai zag was er geen twijfel. Als grote fan van de huidige lichting vrouwelijke worstelaars wou ik het. Zo zijn er wel meer dat ik wil aanschaffen, maar aan het tempo dat Mattel zijn figuren tegenwoordig produceert is het niet leuk meer om ze te verzamelen. Neem daar de frustratie bij dat Scalpers de belangrijkste figuren opkopen om ze aan hogere prijs te verkopen.

Haul Kerstdag 2020 Io Shirai WWE Elite

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.