Merchandise

De Jaren 80 in ons straatbeeld – Het nobele T-shirt

Foto’s in het straatbeeld? Alweer?

Is het dan zo gemakkelijk om telkens te scoren met een blogpost vol foto’s?

Ja. Absoluut. Maar wijs geen beschuldigende vinger. Ik pas me enkel aan de huidige online realiteit aan. Het publiek heeft totaal geen zin meer om ellenlange epistels, hoe goed ze ook geschreven zijn, te lezen. Foto’s en filmpjes scoren. Panem et circenses.
Wat niet wil zeggen dat ik geen poging onderneem om een mooie inleiding te schrijven.

De jaren 80 lijken een onuitputtelijke bron van commerciรซle inspiratie. Of misschien is het zo omdat ik er steevast op let. Gewapend met een smartphone ga ik op pad om alles in beeld te brengen wat ons de gouden jaren doet denken.

Buy the Shirt, Buy the Shirt

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.