Westrijden

Wie is de winnaar van het exclusief maar volstrekt nutteloos 80sGeek Pretpakket?

Beste lezers, sympathisanten, en alle-online-prijsvragen-afspeurende profiteurs

Ondanks alle hints online (op Instagram gaf ik de pap in de mond), ondanks alle retoriek en vooringenomenheid van de auteur, is slechts 1 deelnemer er in geslaagd de spreekwoordelijke flosh op de kermis te trekken. Een trekking is overbodig, wat mij wat tijd en werk scheelt.

Het enige juiste antwoord op de vraag Wie is “het grootste nog levende entertainment icoon ter wereld”? is uiteraard David Hasselhoff.

Dus zijn we genoodzaakt, onder de zweem van eerlijkheid en volgens de officiële regels van het 80sGeek spelreglement, volgende deelnemer als winnaar uit te roepen:

Peter De Smet

Onthoud goed dat jullie daar met zijn allen verantwoordelijk voor zijn. Verwensingen en/of doodsbedreigingen aan mijn adres zijn bijgevolg onnodig.

Hoe dan ook, de terechte winnaar wordt verwittigd en mag binnenkort zijn pretpakket verwachten.

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd. Het verheerlijken van alle glorie van mijn jaren 80 zie ik als een plicht naar de huidige generatie. Doorspekt met invloeden van de subtiele humor van Jeroom, George Carlin en Mad Magazine presenteer ik nonsens en nostalgie.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.