Diorama,  Playmobil

Hoe maak ik een Playmobil Diorama – stap 4: Leerschool

Enthousiasme is een tweeledig zwaard. Gekoppeld aan aangeboren gierigheid heeft het desastreuze gevolgen. Omdat ik er niet snel genoeg aan kon beginnen, maak ik een kleine blunder. Weet je wat het ergste is? Dit had ik kunnen vermijden, als ik de raad van ervaringsdeskundigen had gevolgd.

Fouten maken en het zelf verknoeien? Zoiets heet men leerschool.

[su_quote cite=”William Edward Hickson (January 7, 1803 – March 22, 1870)”]If at first you don’t succeed. Try, try, try again.[/su_quote]

Stap 4: Leerschool

Nadat ik met enig gemak de ondergrond heb geprimed wil ik even snel aan de rotsen beginnen. Maar omdat ik alles beter schijn te weten kies ik voor Polystyreen, of izimo zoals ze in de volksmond zeggen.

Dirk Detailleur van M.A.D. (Making Awesome Dioramas) had mij er nog zo op gehamerd. Met izimo werkt het niet.

No shit, Sherlock.

playmobil diorama leerschool

playmobil diorama leerschool

playmobil diorama leerschool

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.