Merch uit en over de jaren 80

Figuurlijk Gesproken #1 – Avengers Assemble

7 jaar geleden had ik het briljante idee om een fotoreeks rond speelgoed te maken. Ik had op dat ogenblik een grote verzameling aan ToyBiz Marvel Legends en het leek me wel wat daar iets creatiefs mee te doen. Waarom geen alternatieve verhalen rond de Avengers brouwen. Maar dan met speelgoed. De redactie van Brainfreeze zag het concept zitten. Figuurlijk Gesproken was geboren.

Figuurlijk Gesproken is knullig, en is een aanslag op goede smaak. Het verbaast me ook dat ik in die jaren geen lik verbeterd ben in het nemen van foto’s. Maar het was leuk om te doen. Het was mijn poging om zoveel mogelijk vunzigheid en flauwe grappen in de speelgoedreeks te stoppen. Op een vreemde manier ben ik er dan best trots op. Vooral de latere samenwerking met Koerian Verbesselt leverde enkele parels uit de beerput op.

Daarom ben ik Steven Claes, alias Malkavian, dankbaar dat ik de reeks op mijn eigen blog mag plaatsen. De afleveringen worden wekelijks in de originele volgorde gebracht. De foto’s zijn voorzien van het authentieke Brainfreeze watermerk.

Figuurlijk Gesproken logo

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.