Hits Of The 80s

Hits Of the 80s – Sabrina en haar Boys (1987)

Boys Boys Boys

Probeer maar eens een blog over Sabrina te schrijven zonder haar voornaamste troeven te vermelden. Ik kan u met de hand op de borst verzekeren dat dit niet zo evident is.

Misschien kan ik er omheen dansen? Dan kan ik met gusto over haar zangtalent schrijven. Over hoe ze makkelijk de hoogste tonen kan zingen zonder uit de toon te vallen.

En dat deze oorstrelende stem perfect bij de emotioneel geladen tekst past. Want wie blijft onbewogen bij het verhaal van een jonge, onschuldige vrouw die voor het eerst de liefde leert kennen? Een mooie bloem genadeloos aangevallen door bijen die enkel op haar nectar uit zijn.

Everybody, summertime love
You’ll remember me
Everybody, summertime love
Be my lover, be my baby

[su_slider source=”media: 1803,1804″ limit=”86″ link=”image” target=”blank” width=”640″ height=”460″ title=”no”]

Maar wat je misschien niet verwacht, en het werd me ook pas na een bezoekje aan het alwetende Wikipedia, is dat Sabrina Salerno een gewiekste ondernemer is dat ten allen tijde weet waar ze mee bezig is. En ook heel goed beseft wat haar belangrijkste troeven zijn. Net datgene waar mannen voortdurend aan denken.

Tetten

Wat het een aangelegen moment maakt om Think Pink, de nationale borstkankercampagne, nog eens onder de aandacht te brengen. Velen onder jullie kennen het ongetwijfeld door de catchy reclame, op de tonen van Popcorn, dat regelmatig op de radio en op televisie wordt verspreid. Maar de actie draait natuurlijk om meer dan een leuk melodietje. Kanker kan iedereen en zijn familieleden treffen. Zo verloor ik in 2001 mijn moeder na een korte, uitputtende en voorspelbare strijd aan deze venijnige ziekte.

Ik raad iedereen aan om naar hun officiële website te surfen en te kijken hoe jij een bijdrage kunt leveren. Al is het maar je vrouw, vriendin, moeder of dochter op controle te sturen.

Think Pink Sabrina Boys

Bij leven en welzijn breng ik volgende week een nieuwe 80s clip.

Ben je die toevallige nieuwe lezer, dan raad ik je onderstaand artikel aan.

De Uitdaging: Hits Of The 80s

De volledige playlist van Hits Of The 80s is trouwens te beluisteren via YouTube.

Opgegroeid met Britse ochtendtelevisie, Juniorpress en de Oostendse cinema was ik geek voor geek cool werd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt koekjes. Houd je ook zo van koekjes, dan moet je op accept klikken. Dan eten we samen koekjes.